24 hores per als XXII Premis Zapping

24hPZ

La XXII edició dels Premis Zapping tindrà lloc demà dijous 16 de març, a CaixaForum Barcelona. Els presentadors són Cori Calero i Oriol Soler, periodistes de TV3. La recepció i el photocall començaran a les 20 hores i, a continuació, a les 20:30, tindrà lloc el lliurament de premis.

Alguns dels assistents de la nit (llista encara per tancar) són: Álex O’Dogherty (Olmos y Robles), Jordi Hurtado i Sergi Schaaff (Saber y Ganar), Quim Masferrer (El foraster), Jordi Cruz (MasterChef Celebrity), Enrique Domingo (Flipy, Olmos y Robles), Núria Gago, Laia Servera (Info K), Txabi Franquesa i Ruth Jiménez (Tips), Lara Díez, Toni Soler i Queco Novell (Polònia), Cristina Azcárraga (Gerent de Programes d’Entreteniment Atresmedia), Toñi Prieto (Directora de l’Àrea d’Entreteniment TVE), Alejandro Olvera (Redactor de El objetivo), Jordi Cruz (MasterChef Celebrity), Rafel Vives (Ja t’ho faràs), Lucía Alonso-Allende (Sotsdirectora de Producció de Continguts de Ficció Atresmedia), Javier Olivares i Anaïs Shcaaff (El Ministerio del Tiempo), Mar España Martí (Directora de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades), Camil Roca (Director Creatiu Executiu d’Ogilvy Barcelona), Martí Patxot (Director de Comercial i Màrqueting de la CCMA), Pedro Juan Rivera (CEO de Magnolia TV), Àngel Pons (TVE), Jordi del Río (Director General de Mitjans Audiovisuals de la Generalitat de Catalunya), Vicent Sanchis (Director de TVC), Juan Manuel Hidalgo (Director de La 2 de TVE), Carlos González (Director de RTVE Catalunya), entre d’altres.

Al photocall oficial, els assistents podran fer-se una foto amb un trofeu Zapping en realitat augmentada. Aquestes imatges es pujaran al nostre perfil en Shootr, una nova xarxa social on estarem en continu diàleg sobre el que passarà durant l’esdeneviment.

A la gala es podrà gaudir dels trucs del nou mag del moment, Cesc Vives. També s’escoltarà en directe la música pop-folk de Papel Maché, un grup barceloní que barreja aquests estils amb el bluegrass i els acords cèltics. La part coreogràfica és a càrrec de la Companyia de claqué Luthier. Els seus ritmes es marcaran a cop de peus i picar de mans sobre l’escenari. I per obrir la vetllada, els estudiants de l’Institute of the Arts Barcelona homenatjaran el musical de l’any.

Un any més, es podrà seguir la gala, en directe, a través de l’esdevineniment creat al nostre canal de YouTube, Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals:

Els Premis Zapping són una realitat gràcies al patrocini de la Fundació Bancària ”la Caixa”, Caixabank, el Consorci de la Zona Franca, la Generalitat de Catalunya i Freixenet Ice. TAC és una associació sense afany de lucre, integrada per més de 17.000 persones. El seu objectiu, obert a tots els ciutadans, és col·laborar en la millora de l’oci audiovisual, fent-se ressò de la veu dels seus usuaris.