24h. per als XXI Premis Zapping

La XXI edició dels Premis Zapping tindrà lloc demà dijous 17 de març, al CaixaForum Barcelona. Els presentadors són Montse Busquets i Àngel Pons, periodistes de TVE. La recepció i el photocall començaran a les 20 hores i, a continuació, a les 20:30, tindrà lloc el lliurament de premis.

Els premis nominals dels XXI Premis Zàping són per:

  • Premi Especial de TAC a Clan de RTVE, pels seus deu anys en antena oferint programació pròpia i aliena, produïda i seleccionada amb cura i detall per al públic més important: l’infantil.
  • Premi dels Grups d’Anàlisis de Programes a Olmos i Robles de TVE i 100 balas, per la seva mescla de gèneres i escenaris, en un concepte de sèrie original i diferent, que entreté i aconsegueix arribar a un ampli espectre de públic.
  • Premi Valors al projecte Cinergia de Gas Natural pel seu suport al sector audiovisual i al consum responsable, en sinergia amb cadenes de televisió i productores.
  • Premi de la Junta Directiva de TAC a l’espai de TV3 i El Terrat Economia en colors, per la seva divulgació innovadora, propera i amena de la realitat empresarial i econòmica.

Alguns dels assistents de la nit (llista encara per tancar) són: Álvaro Cervantes (Carlos, Rey Emperador), Bruno Oro (Polònia i Crackòvia), Agnès Busquets (Polònia), Quim Masferrer (El foraster), Ana Morgade (Olmos y Robles) i Ramon Gener (This is Opera).

Durant el lliurament de premis d’aquest any, els assistents podran gaudir de l’actuació del cantant Enric Verdaguer i el solista tecno-pop OBK. També estaran el grup percussionista Ketubara i Los tecnomagos.

Un any més, es podrà seguir la gala, en directe, a través del canal de TAC en YouTube, Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals: https://www.youtube.com/channel/UC0GsBAHWrNw-40j35EQa-4w