A la muntanya amb el teu mòbil

El mòbil pot ser un dels nostres millors aliats a l’hora de posar-nos les botes de muntanya i sortir a fer senderisme. T’oferim una relació d’aplicacions que t’ajudaran a planificar les rutes, orientar-te i moltes coses més.

Naturapps: Ofereix rutes segons ubicació i característiques (dificultat, longitud, tipus de ruta). Per a cada ruta Naturapps t’ofereix la descripció del recorregut, una galeria d’imatges i la localització del punt d’inici. A més podràs comprar des de l’aplicació un mapa interactiu en el qual veuràs la ruta, la teva posició GPS i els punts de major interès. Aquestes guies estan disponibles offline, per la qual cosa no serà necessari preocupar-se per la cobertura. Pot descarregar-se per Android i iOS.

Tracklander: rutes exclusives en llocs inaccessibles, Tracklander ofereix 54.675 quilòmetres de carreteres i pistes, 1.075 quilòmetres de rutes a peu i 2.150 quilòmetres de rutes amb bicicleta. Cal tenir en compte que alguns dels seus trackbooks són de pagament. Disponible en App Store.

-Cimas de España: Amb aquesta aplicació podràs buscar i consultar els cims, refugis, vivacs, fonts i més punts d’interès dels Pirineus, Picos d’Europa, Gredos, Sierra Nevada, Sierra de Guadarrama, Sistema Ibèric, Sierra d’Albarrasí i molts més.A més tampoc necessita internet, ja que està especialment dissenyada per ser utilitzada a la muntanya. Disponible per Android.