A què juguem amb el mòbil?

moviles-blogvj0810

Els smartphones actuals estan guanyant gran protagonisme respecte les consoles portàtils, això és innegable. Ja sigui per la seva multifuncionalitat o perquè els seus jocs són senzills i, moltes vegades, gratuïts, cada vegada més gent juga amb la seva Android o iOS. Aquí us deixem cinc propostes entretingudes per a aquest estiu:

1. Clash of Clans: un dels èxits dels últims anys. Ha aconseguit apropar el gènere de l’estratègia als més petits. La fórmula és molt senzilla: millora el teu poble amb or, elixir i elixir fosc. Per aconseguir-ho , comptarem amb l’opció de pertànyer a un clan, on una altra gent ens donarà les seves tropes. Entretingut, llarg i gratuït. Això sí, compte amb els micropagaments i amb la possibilitat de xatejar amb gent desconeguda.

2. Sonic Runners: el nou runner endless de Sega és una autèntica passada. I és que, a l’eriçó blau li ve de meravella això de córrer sense parar. Amb un control molt senzill basat en la pantalla tàctil al moment adequat, hem d’esquivar obstacles i recollir monedes. Compte amb els micropagaments i amb l’excessiva publicitat.

3. Jurassic World, el videojoc: seguint l’estil de l’esmentat Clash of Clans, en el joc oficial de la pel•lícula hem de crear el nostre propi parc on podrem evolucionar fins a 50 espècies diferents de dinosaures. El nostre objectiu serà doble: construir i evolucionar els edificis emblemàtics de la pel•lícula, però també desenvolupar el nostre propi parc de dinosaures per, posteriorment, desafiar a altres jugadors.

4. Asphalt 8, Airbone: el nou lliurament d’aquest arcade de velocitat és més excitant que mai. Corre a tota velocitat per circuits urbans contra altres pilots i arriba el primer a la meta. Al més pur estil de Need for Speed, hem de fer gala dels nostres reflexos per aconseguir el nostre propòsit. Una gran opció i gratuïta.

5. Dominations: acabem amb una opció semblant a Age of Empire. Estratègia històrica en la qual evolucionem el nostre llogaret des de l’antiguitat.