A tot gas

wrc_blogvj2111

La crítica del principiant

Si una cosa se li demana a un joc de carreres és que sigui divertit i que transmeti sensació de realisme. Ara bé, ni el lliurament de l’any passat ni el d’aquest compleix en aquest apartat. No hi ha una clara sensació de velocitat. La diferència entre conduir un cotxe o un altre és pràcticament inexistent (cosa que no és molt lògica, ja que cotxes com el Citroën oficial estan a anys llum d’altres vehicles). El mateix passa entre categories. No trobem un salt important entre pilotar en una o una altra.

On tampoc millora és en el comportament sobre diferents traçats. Els escenaris són tots idèntics en el pilotatge, resultant pràcticament igual conduir en neu, en fang o sobre l’asfalt.

En aquest sentit, el gran problema del joc és que si el comparem amb Dirt Rally (el joc de Codemasters que va sortir a l’estiu i del que també podeu consultar la crítica en la nostra base de dades), surt malparat en gairebé tot.

Ara bé, si l’analitzem de manera independent, s’ha de dir que es fa entretingut, malgrat els molts defectes esmentats. Això sí, és més aviat un arcade que un autèntic simulador.

Conclusions:

WRC 6 és un joc acceptable dins del gènere de les carreres. No obstant, no destaca en cap aspecte. Ni tan sols la llicència oficial del Mundial de Rallies justifica la seva compra. Més si el comparem amb altres títols com Dirt Rally (que actualment es pot trobar a preu reduït), F1 2016 o Valentino Rossi: The Game (que encara que és de motos, també inclou algunes carreres de cotxes). Opció a tenir en compte per als fans acèrrims dels cotxes.

Podeu consultar la crítica completa de WRC 6</em> a la nostra base de dades.