Acció desenfrenada i entretinguda

dragonquestheroes2_blogvj0805

La crítica del principiant

Arriba la continuació de Dragon Quest Heroes, l’spin-off de la saga en el terreny de l’acció. Si l’anterior lliurament era divertit però també massa simple, aquesta segona part millora en gairebé tot la primera, creant així un títol molt interessant per a joves i adults. Així és Dragon Quest Heroes 2.

Acció a dojo

En el primer lliurament, el plantejament del joc es resumia molt fàcilment. Avançàvem per escenaris tancats derrotant a ordes d’enemics. Quan tot estava fet, prosseguíem fins al següent punt i tornem a fer el mateix. Així, una vegada i una altra fins a enfrontar-nos a l’enemic principal del nivell, molt més fort i gegantesc. Tot això es respecta en aquest lliurament però s’afegeix un component “rolero” molt més accentuat que en l’anterior ocasió.

I és que, a més del món obert, pel qual podem moure’ns amb certa llibertat i enfrontar-nos a tot tipus d’enemics (des dels inofensius llims fins als violents trolls, passant per golems, esquelets, zombis, etc.), podem conversar amb altres personatges, descobrir nous objectes, armes per equipar i millorar els atributs dels nostres protagonistes.
En essència, recorda més a alguns action rpg (o jocs de rol amb combats d’acció), com els Sword Art Online, que a altres títols d’acció directa de la mateixa companyia com Dynasty Warriors. De fet, tant per ambientació com per aquesta barreja de gèneres, es dóna un aire també a títols com Ragnarok Odyssey, Hyrule Warriors –aquest sí de la mateixa companyia- o fins i tot als God Eater.

El millor:

Interessant joc d’acció i rol amb aire desenfadat.
La història és atractiva.

El pitjor:

Una mica repetitiu.
Sense ser especialment violent, l’acció és frenètica.

Conclusions:

Dragon Quest Heroes II és un interessant action-rpg, o joc d’acció i rol. Si bé l’acció és frenètica, no resulta massa violent ni visceral. De fet, la seva qualificació PEGI és per a majors de 12 anys. A diferència de l’anterior títol o d’altres similars, aporta una mica més que colpejar a tort i a dret, per la qual cosa, en general, és molt més satisfactori. Això sí, no és un joc de nens malgrat el desenfadat dels seus personatges.

Podeu consultar la crítica completa a la nostra base de dades.