Activitats per celebrar el 17 de maig el Dia d’Internet

bi-dia-de-internet-17-mayo-concurso-dibujo
El proper 17 de maig se celebra el Dia d’Internet a tot el món. Durant aquests dies, del 9 al 17 de maig, s’organitzen concursos, es lliuren premis, es desenvolupa la Setmana d’Internet per promoure el comerç electrònic i es programen moltes activitats, amb l’objectiu comú d’apropar les tecnologies als ciutadans i promoure el seu bon ús.

L’agenda es pot consultar al portal de l’esdeveniment: www.diadeinternet.org.

Els col·legis poden participar al certamen “Cuéntanos cómo ves Internet” amb concurs de dibuix, poesia i relat adreçat a nens i nenes de primària, amb el tema central de com millorar la privacitat a Internet. Organitzat per l’Agència Espanyola de Protecció de Dades, INCIBE i INTEF, que proporcionen alguns materials com a base per la reflexió dels participants. Els col·legis que hi vulguin participar han d’omplir el següent formulari i són els professors els encarregats de publicar els treballs dels seus alumnes.

D’altra banda, els aficionats a la fotografia poden aspirar a emportar-se un premi al Concurs Mòbil Dia d’Internet, que en aquesta ocasió té com a tema “La tecnologia en la meva vida quotidiana”.

El mateix dia 17 tindrà també lloc el debat Plenari al Senat, al que es pot assistir de forma gratuïta inscrivint-te al següent formulari.