Actualiza’t aquest juliol

Cursos-verano-julio-PEA-BlogAprender2

És evident l’alt interès dels docents per incrementar el seu coneixement dels avanços de la neuroeducació i les millors pràctiques en la utilització de la tecnologia a les aules. Així mateix, l’increment del temps d’ús de tot tipus de dispositius electrònics (les pantalles) per part dels alumnes, fa cada vegada més necessari un major coneixement dels continguts als quals tenen accés i que visiten majoritàriament, així com de les conseqüències cerebrals, positives i negatives, de l’esmentat ús.

Tot això comporta que la Fundación Aprender a mirar impulsi la seva labor i arribi al major nombre possible de professionals de l’educació.

Per aquest motiu, tenim el plaure de comunicar-vos que els nostres patrons i l’Obra Social La Caixa, han decidit subvencionar totes les sessions de treball amb professors que es duguin a terme en els mesos de juliol i setembre. D’aquesta manera, posem a la vostra disposició amb el següent programa:

Sessió de Treball: “Actualització a l’estiu” (juliol-setembre)

  • Els primers resultats de la utilització de tabletes en l’ESO.
  • Les bones pràctiques en la utilització de la tecnologia
  • Vídeo: El Circuit de recompensa digital
  • El contingut de l’oci dels nostres alumnes. Les seves visites
  • Les eines del Programa CONTRASTE

També es presentarà el Programa Educatiu Contrast Audiovisual per al curs 2016-2017.

Tot el que estigui interessat ha d’escriure un e-mail a info@taconline.net abans del 30 de juny o trucar al 93 488 17 57.