Adéu a les fotos privades?

bi-moments-facebook

Ara que som a punt d’entrar en temps de vacances i viatges, Moments és una App de Facebook per emmagatzemar les teves fotos i compartir aquests moments amb la gent que vulguem. No és una App nova, ja que es va presentar al juny de 2015, però un any després, coincidint amb el temps de vacances d’estiu Facebook pressiona per fer-ne un re-llançament i aquest cop ho fa anunciant que esborrarà les fotos sincronitzades amb el mòbil que guardem a Facebook, donant data de caducitat fins al 7 de juliol com a marge per descarregar i donar-se d’alta a Moments (salvant així les fotos abans de que siguin esborrades).

Els usuaris que no ho facin perdran les seves fotos privades fetes amb el mòbil, ja que la carpeta de fotos sincronitzades de Facebook desapareixerà per donar pas a aquesta App independent. La idea es potenciar la geolocalització de les fotos i les etiquetes de les persones, llocs… Per compartir àlbums de determinats esdeveniments on cadascú pugui enviar i compartir les fotos d’un mateix moment.

Bàsicament, tot allò més social i no pas la component privada que tenia a l’inici. De fet, la part de compartir en aquest cas no es limitarà únicament a Facebook, sino a qualsevol altre xarxa social o sistema de missatgeria.