Així va ser la presència de la FAAM al Dia Universal de la Infància

El cap de setmana passat, 5 i 6 de novembre, la Fundació Aprendre a Mirar va estar present amb un stand al Pabellón de Cristal de Madrid, l’escenari del Dia Universal de la Infància.

En aquesta festa dedicada a tots els nens i nenes del món, on es pretén cridar l’atenció sobre la situació dels menors més desfavorits, donar a conèixer els drets de la infància i conscienciar a les persones de la importància de treballar dia a dia pel seu benestar i desenvolupament, no podia faltar la defensa del menor en l’era digital.

La Fundació va abanderar aquesta causa en la fira gairebé en solitari i en un entorn preocupat per altres necessitats més bàsiques. No obstant això, la primícia d’aquesta labor tan necessària en l’època actual va ser molt bé acollida pels participants.

diauniversalinfancia1011d

Durant els dos dies que va durar la trobada, les famílies assistents van poder informar-se sobre els objectius de la Fundació i els serveis que presta en relació a la defensa dels consumidors, especialment, dels menors.

Aprendre a Mirar
va organitzar una activitat en la qual es va proposar als nens pintar, retallar, muntar i crear el seu propi personatge, d’aquesta forma, els pares van tenir temps de preguntar-nos, compartir les seves experiències i portar-se la informació disponible en la revista Contrasti i descarregant-se l’aplicació.

Aquesta ha estat la primera participació de la Fundació en aquest esdeveniment anual que defensa a la infància i els seus drets. Com van dir els seus organitzadors, esperem que sigui l’inici de moltes altres col·laboracions.