Ajuda’ns a protegir els menors

denuncia-0723-blogtv2

Una de les nostres principals funcions com a Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals és recollir les denúncies dels espectadors sobre l’incompliment de la Llei General de la Comunicació Audiovisual i fer-la arribar a l’organisme competent.

Les cadenes de televisió estan obligades per aquesta llei a respectar l’horari de protecció infantil (de 6:00 a 22:00 h) que prohibeix, entre altres coses, “programes que incloguin escenes de pornografia o violència gratuïta”.

En l’article 7 d’aquesta llei “s’estableixen tres franges horàries considerades de protecció reforçada prenent com a referència l’horari peninsular: entre les 8:00 i les 9:00 h. i entre les 17:00 i les 20:00 h. els dies laborables i entre les 9:00 i les 12:00 h. dissabtes, diumenges i festes d’àmbit estatal. Els continguts qualificats com recomanats per a majors de 13 anys hauran d’emetre’s fora d’aquestes franges horàries”.

Si, com a pare, observa qualsevol cosa que li cridi l’atenció i ens ho vulgui comunicar, posi’s en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari de denúncia.