Amb les pantalles a la massa

Sigui quina sigui l’actitud amb la qual cadascun s’enfronta a la cuina, en aquestes aplicacions trobarà receptes a la seva mesura. Hem seleccionat tres de les més completes, encara que la varietat és infinita. Si coneixes alguna altra aplicació, explica’ns-ho!

Cocinillas.es: Aplicació que conté les receptes del web cocinillas.es. Ells mateixos es defineixen com “el blog de cuina per a gent amb poc temps i ganes de menjar bé”. Una de les opcions més interessants que ofereix és la de “la meva nevera”, a la qual s’introdueixen els ingredients que tenim a mà i busca una recepta el més ajustada possible a aquests elements. Disponible per iOs i Android.

Canal cocina: És l’aplicació amb les receptes dels programes que s’emeten al Canal Cocina. En obrir l’aplicació per primera vegada, es descarrega la base de dades amb les receptes, que es va actualizan cada cert temps. El ús de l’aplicació és molt intuïtiu i ofereix diferents eines per trobar el plat perfecte per a cada ocasió. Per iOs i Android.

Epicurious: És l’aplicació que conté les receptes del web del mateix nom. Es important assenyalar que es tracta d’un web propietat d’una empresa nord-americana, per la qual cosa totes les receptes estan en anglès. Un consell: si ets un amant de les cuinetes, no deixis que l’idioma sigui un problema. Aquesta aplicació és molt completa i ofereix una gran varietat de receptes. A més la presentació és molt atractiva: les fotos aconsegueixen que els plats t’entrin pels ulls. Descarregar per iOs i Android.