Aplicacions absurdes i divertides

A l’ampli món de les aplicacions, hi ha un gènere bastant popular: les absurdes. Avui parlem sobre 5 d’elles:

-RotaryRing: És una aplicació per a nostàlgics. Mostra a la pantalla un telèfon de disc. Hi ha diversos models diferents i serveix per realitzar trucades reals. No és molt recomanable utilitzar-la si la trucada és urgent. (Disponible al App Store)

-Force Saber of Light: Probablement els amants de Star Wars ja l’hauran descarregat però, per tots aquells ressagats aquesta aplicació simula una espasa làser. Es pot personalitzar el fons, el cristall i el mànec. Si moven el mòbil, sonarà com una autèntica arma jedi. (Disponible al App Store i Google Play)

-iCerveza: Probablement una de les aplicacions més absurdes de la llista. Converteix el teu smartphone en una gerra de cervesa freda. Inclina el dispositiu i el líquid anirà desapareixent. Ofereix la possibilitat de canviar la cervesa per refrescs, llet, xocolata, i, fins i tot, col·lutori bucal per havent dinat. (Disponible al App Store i Google Play)

-Chimenea Mágica HD: aquesta aplicació, com el seu nom indica, simula una xemeneia. Pots escollir entre quatre tipus diferents de focs i els seus sons corresponents, o pots demanar-li que reprodueixi la teva música preferida. Té un temporitzador per apagar l’aplicació per si et quedessis adormit. (disponible al App Store)

-My Bic Lighter: S’ha acabat això d’anar als concerts amb un encenedor. Ara tens aquesta aplicació que et permet aguantar tota la cançó sense cremar-te el dit o el pèl del teu acompanyant. És bastant realista i la flama es mou al so del teu dispositiu. A més, pots personalitzar l’encenedor al teu gust. (Disponible al App Store i Google Play)
Existeix una altra versió d’aquesta aplicació que en lloc d’un Bic és un Zippo (Zippo Lighter, disponible al App Store i Google Play).
A més, hi ha una altra aplicació, My Birthday by Bic, que incorpora la melodia de Happy Birthday i es pot personalitzar l’encenedor amb el número d’anys que es compleixen. (Disponible al App Store)

Si coneixeu alguna altra aplicació d’aquest estil escriviu-nos i les comentem!!