Aquest diumenge t’esperem!

L’Olimpíada Familiar és la festa del soci de TAC (Associació de consumidors de mitjans audiovisuals), però els socis poden venir amb els seus amics per donar a conèixer la tasca que realitza TAC i passar-ho d’allò més bé.

Durant la jornada familiar, s’organitzen diverses activitats de fons pedagògic i lúdic per a tota la família, que conviden a reflexionar sobre els mitjans audiovisuals.

Aquest any la 3ª Olimpíada Familiar tindrà lloc en el col·legi Highlands de Barcelona (C/ Manuel Florentín Pérez, 26, 08950 Esplugues de Llobregat) diumenge que ve 18 d’octubre d’11 del matí a 6 de la tarda.

El dia estarà carregat de diverses activitats per a tota la família i, a més, un servei de bar i una tómbola que no pararà de repartir premis, com per exemple, una televisió de 32 polzades, una GoPro, un iPad mini o dues tauletes Samsung.

Els petits gaudiran de la zona d’inflables, els globus i un taller de MasterChuches Xef. També es celebrarà un torneig de paddle per als joves, els futbolistes podran gaudir del campionat de futbol i pels més aventurers, els estaran esperant les Balanze Bikes que tant van triomfar l’any passat.
Aquesta edició comptarem amb nous tallers com els que realitzaran l’equip de Just for your Kids, el taller Educa o el taller de Divermagic.

Tot això ha estat possible a la col·laboració de les següents empreses: La Caixa, Grupo Planeta, Penguin Random House Grupo Editorial, Educa Borras, Zurich Seguros, Casa Viva, Grup Aliment, Farggi, Nestlé, Hero, Marcilla, Cacaolat, Ferrero, Enciclopèdia Catalana, Mayoral, Play and Help, Carburos Metálicos, Veri, Zanuy, Essential Minds, Petit explorador, MartiDerm, Scopic, Divermagic, Just for you kids, Boolino, La tira i Cooked in Barcelona.

Per a més informació aquí.