Arriben pel·lícules com Un golpe con estilo i Life, per a una Setmana Santa de cinema

El bebé jefazo

El bebé jefazo

 

El 12 s’estrena la comèdia Un golpe con estilo amb Michael Caine, Morgan Freeman i Alan Arkin

Què passa si tres jubilats als quals el sistema els ha tret el pla de pensions planegen atracar un banc per recuperar els seus diners? No et perdis, a partir del 12 d’abril, la nova comèdia de Zach Braff Un golpe con estilo, interpretada per actors com Michael Caine, Morgan Freeman i Alan Arkin.

El bebé jefazo, Fast & Furious 8 i Life (Vida)

En família també podem gaudir de títols infantils. El bebé jefazo –inspirada en el llibre de Marla Frazee– ens parla de la importància de la mateixa família i del valor dels germans i s’estrena el 12 d’abril. El Reino de las Ranas, encara que no pugui competir contra Fox, arriba amb una altra història sobre regnes llunyans i competicions per casar-se amb princeses. La cinta entretindrà, a partir del 7, als més petits de la casa i avorrirà una mica als adults.

Per a aquells que desitgin veure una mica de ciència-ficció no es poden perdre a partir del 7 Life (Vida). Daniel Espinosa (El invitado, El niño 44) i Jake Gyllenhaal, Rebecca Ferguson i Ryan Reynolds es fiquen de ple en l’univers de Mart en una nova aventura sobre l’obsessió científic-cinematogràfica que existeix per aquest planeta. I el dia 13 podràs tornar a l’acció amb Fast & Furious 8. Un lliurament més de la saga ara protagonitzada per Vin Diesel, Dwayne “The Rock” Johnson, Jason Statham, Charlize Theron, Michelle Rodriguez, Helen Mirren, Scott Eastwood, Eva Mendes i Kurt Russell.

Si algú prefereix cinema de més qualitat i drets humans tenim I am not your negro i El otro lado de la esperanza.

La primera és un documental basat en fragments de la novel·la Remember this house que tracta sobre un dels grans problemes de la societat nord-americana: el conflicte racial entre blancs i negres. Aquest captivador treball d’ètica i poètica desborda frustració i posa el dit en a la ferida.

La segona, El otro lado de la esperanza, és una proposta que va en la línia habitual d’Aki Kaurismäki en ser senzilla i, alhora, especialment profunda, sense entrar en sermons. A més, destapa l’ampolla d’un humor nòrdic, moderat i brillant.

A qui li agradi el cinema judicial, Negación serà la seva pel·lícula. Tracta d’una historiadora nord-americana, Deborah I. Lipstadt, especialitzada en l’holocaust jueu en la II Guerra Mundial que va acusar determinats periodistes i historiadors de negacionistas en el seu llibre La Negació de l’Holocaust. Rachel Weisz, Tom Wilkinson i Timothy Spall són els protagonistes.

A la secció Análisis Cinema tens les crítiques de les estrenes de cartellera per a què escullis la millor opció.

A Selecció Cartellera trobaràs es títols que destaquen per la seva qualitat o per ser un entreteniment per a tota la família. Et recomanem, a més a més de mirar les estrelles i puntuacions de continguts, llegir les anàlisis dels nostres crítics.

Finalment, a l’apartat DVD o Blu-Ray apareixen els films que s’estrenen en lloguer a plataformes de video sota demanda, en DVD o en compra d’aquest format i Blu-Ray.