Bàsquet és espectacle!

nba2k17blogvj0310

La crítica del principiant

2K17 segueix la mateixa línia de l’any passat. Es tracta d’un simulador realista, exigent i amb una oferta jugable molt àmplia. Però, què ofereix aquesta temporada? Et presentem les més importants:

Mi Carrera: malgrat que la modalitat en si no és nova, l’enfocament que ha pres en aquesta edició és diferent al de l’any passat. Per a nosaltres ha perdut cert dramatisme, però tot i així la història és molt entretinguda. De nou, consisteix en acompanyar a un jugador des dels seus inicis a la universitat. Després de completar un extens editor, ens llancem a la pista acompanyats per Kobe Bryant. En aquesta modalitat es combinen partits pròpiament dits amb cinemàtiques pròpies d’una pel•lícula.

Mi GM: l’opció més completa de totes. Si preferiu portar un equip íntegrament, aquesta opció segueix sent perfecta. No es tracta només de jugar, sinó de gestionar tots els àmbits de l’equip. I una vegada més, costa que els números quadrin ja que complim les normes reals de la NBA.

Si encara ens sembla poc, ens queden altres opcions, com Mi Lliga –on estem condicionats al que li passi al nostre equip en la vida real- o la possibilitat de disputar els playoffs. Tot això sense oblidar-nos de la presència d’un bon nombre d’equips de l’Euro Lliga, entre els quals destaquen Barça, Madrid, Laboral Kutxa, València Básquet i Unicaja.

Realisme en la pista

A nivell jugable segueix sent un títol realista i difícil. La intel•ligència artificial s’ha vist altament millorada. Els equips rivals aprenen les nostres jugades i cada jugador destaca per uns components defensius particulars, que ens obligaran a estar més atents que mai. Tot això s’uneix al realisme propi dels partits, on és tan important trenar bé les jugades, com la col•locació o la distància de tir per encistellar. S’ha afegit un mesurador de precisió per facilitar una mica les coses.

Conclusions:

NBA 2K 17 és el millor simulador de bàsquet de l’any i un dels millors títols esportius de la temporada. Atresora tot el necessari per agradar: varietat, espectacularitat, profunditat i bellesa. Això sí, és massa semblança al títol de l’any passat.