Nous ajustos de privacitat a Facebook

La setmana passada Facebook va actualitzar els ajustos de privacitat de manera que, a partir d’ara, per defecte només es compartiran publicacions exclusivament amb els amics (encara que aquesta configuració es pot canviar).

Segons anuncien a la seva sala de premsa, els nous usuaris que publiquin per primera vegada veuran un recordatori que els donarà l’opció de canviar la privacitat i convertir en públiques els posts.

Una de les mesures més interessants que anuncien per a les properes setmanes és una eina perquè cada usuari revisi la seva configuració de privacitat. A través d’uns senzills passos es podrà comprovar les apps que utilitzem i el seu accés a la nostra informació, l’abast de les nostres publicacions i la publicitat de les dades del nostre perfil.