Campanya per l’ús segur d’Internet

bi-campanya-min-interior

El Ministeri de l’Interior ha llançat una campanya dirigida a nens i adolescents, per conscienciar-los sobre l’ús segur d’Internet.

El secretari d’Estat de Seguretat, Francisco Martínez, va presentar la campanya en unes jornades sobre xarxes socials i menors, organitzada per la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions, del Ministeri d’Indústria. El secretari d’Estat de Telecomunicacions, Víctor Calvo-Sotelo, també va anunciar que el seu ministeri prepara unes olimpíades escolars de ciberseguretat entre estudiants d’ESO.

La campanya consisteix en 4 espots amb personatges animats que es podràn veure en mitjans de comunicació, cinemes i estacions de metro, i ha comptat amb la col·laboració de la Federació d’Empresaris de Cinema, Metro de Madrid, Google i Facebook.

Els vídeos donen consells als menors sobre vigilar la ‘webcam’ dels ordinadors, perquè és “una finestra oberta a l’exterior” o sobre compartir fotos només amb els amics, perquè cal “Protegir la teva intimitat, no compartir les contrasenyes amb ningú”.

Aquí els podeu veure: