Canvia els teus propòsits d’any nou

propositos-15-12-15-blogtv

El 2016 comença en un parell de setmanes. Et suggerim 5 propòsits que, aquesta vegada, sí podràs complir.

1-Fes exercici, però a més d’exercici físic, fes l’exercici mental de pensar què és el que es veu a la tele de casa teva. Que no es converteixi en el fil musical dels matins del cap de setmana. Tampoc és obligatori veure-la totes les nits. Que allò que vegis, sigui el que realment creguis que val la pena.

2-Prepara un horari. Si tens nens petits t’ajudarà al fet que la televisió no estigui permanentment encesa, encara que no l’estigui veient ningú. Defineix una estona en la que si veieu la televisió, la vegeu tots junts.

3-Menja sa. Consumeix programes que t’aportin alguna cosa, que t’enriqueixin. No usis la televisió per “desconnectar”, per a això és millor sortir al carrer, escoltar música, fer donar un vol o quedar amb els amics.

4-Llegir més. És un gran propòsit d’any nou. A més d’escollir els llibres per aquest any que comença, fora bo que llegeixis i t’informis abans sobre allò que vas a veure en la tele. A la nostra web pots trobar anàlisi en profunditat sobre la majoria de les estrenes. D’aquesta manera, no et endurás sorpreses.

5-Dir el que penses. Si alguna cosa no t’agrada, canvia-ho. Si trobes continguts en la televisió que et semblen inadequats o danyen la teva sensibilitat, posa’t en contacte amb nosaltres a través del formulari de denúncia.