Charlot cobra vida animada a Chaplin and co

El clàssic humor de Chaplin arriba ara en forma de sèrie d’animació a Clan TVE amb modernes tècniques 3D i els seus gags de sempre a les 18:50 hores. Acompanyat dels seus amics, entre ells el Chico, el Jefe, Brenda, Doogi, o Franki, Chaplin i companyia viuran les més divertides peripècies cada tarda a Chaplin and Co, el nom de la sèrie d’animació emet la cadena de RTVE.

Armat amb el seu característic barret fort, el seu bastó i el seu recognoscible bigoti negre, Chaplin és un somiador que sempre mira el costat positiu de la vida. En la nova sèrie de Clan Chaplin and Co, l’immortal rodamón creat per Charles Chaplin tornarà a cobrar vida per als nens de les noves generacions en forma de personatge d’animació en 3D. Tornaran a riure’s amb els seus gags de sempre i el seu especial sentit de l’humor sense paraules.

En les seves aventures quotidianes, estarà acompanyat del seu millor amic, Buddy, el Chico, que sol ficar-se en problemes de la forma més fàcil. També els seguiran en les seves peripècies altres simpàtics personatges com El Cap, Brenda, Doogi, Franki i Lucy. Tots ells sempre tan disposats a passar una bona estona i ajudar a l’entranyable i maldestre Chaplin.