Cinema d’adults en horari del menor

Des dels seus inicis al 1985, TAC treballa per millorar la televisió i especialment els horaris de protecció al menor. Per això, l’adequació del continguts de les pel·lícules a la franja d’emissió és una de les qüestions prioritàries de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals.

Gràcies a les queixes i suggeriments que els usuaris ens heu enviat, hem tramès totes les vulneracions de la llei a les cadenes corresponents i a la CNMC (Comissió Nacional dels Mercats i la Competència), organisme estatal encarregat de les sancions.

La bona notícia va arribar a l’estiu, quan la CNMC va imposar la primera multa en aquest sentit: Mediaset havia emès a Cuatro, en horari protegit, American Playboy, un film que oferia imatges que podien “perjudicar el desenvolupament físic, mental o moral” dels nens i nenes.

Us animen a que ens seguiu fent arribar les inadequacions que veieu, amb les dades de televisió, dia, hora, títol, etc. a través del nostre web i de l’apartat Denuncia de l’App gratuïta Contraste.

Entre tots estem canviant no només la graella televisiva sinó també la sensibilitat dels programadors i directius.