Contraste
La millor animació

La millor animació

Yaba daba duuuuuu!!!

La televisió no és l'única ni la millor plataforma per veure bons dibuixos animats. La xarxa ofereix multitud de possibilitats per trobar les millors sèries animades de la història. Tria les teves. Això és to… això és to… això és tot amics!

Llegir més


Unir

L'univers de Tolkien en blocs Lego

Publicat a Videojocs fa menys d'un dia

al nostre bloc

Després d'altres conegudes adaptacions, els dos últims lliuraments del Hobbit es transformen en blocs quadrats en aquest divertit plataformes.

TAC va demanar uns criteris de qualificació per edats unificat per a tots els països europeus, i que l'edat recomanada sigui permanentment visible

EdAS és un editor d'anàlisi sintàctic que pot usar-se per a oracions, sintagmes o morfologia de paraules; amb un resultat net i ordenat

El conegut lleó segueix rugint noranta anys després del naixement de la companyia de cinema al mes d'abril. Les celebracions seran tot l'any.

Proposem 4 aplicacions per a viure la Setmana Santa en diferents ciutats de la geografia espanyola: iCofrade, Zaragoza, Málaga y Plasencia

MasterChef ha tornat amb més plats i cares noves entre els concursants. Repeteixen Pepe Rodríguez, Jordi Cruz i Samantha Vallejo-Nágera com a jurat.

Després del seu pas per PC, arriba en exclusiva a Vita el simulador més realista de gestió esportiva. Un imprescindible per als afeccionats al futbol.


Graella de la tarda
tarda
13:15 Teledeporte Tenis: Trofeo Conde de Godó 2014 -
15:25 La Sexta3 Cine: El rostro impenetrable**** Joves / +16 -
17:55 Paramount Channel Cine: Los cuatro hijos de Katie Elder*** Joves / +12 -
Graella de la nit
nit
20:25 Paramount Channel Cine: Hondo*** Joves / +12 -
22:00 Cuatro Liga BBVA: Málaga - Villarreal -
22:00 La 2 Cine: Nada que declarar*** Joves / +12 -
22:00 Paramount Channel Cine: La chaqueta metálica**** Adults / +18 -

L'últim article

Conexión permanente

01/04/2014

Entre los menores, ha crecido el uso de los dispositivos móviles conectados a internet. Niños de 2, 3 y 4 años acceden a la red a través de los dispositivos de sus padres.

Butlletí

Vols rebre el nostre butlletí?