Com és la nova web de Contraste?

Web-nova-0715-BlogAct2

La renovació d’aquesta web ha portat grans beneficis a tots els internautes que busquen informació del món audiovisual.
Primer de tot, s’ha incorporat una nova secció que mostra tres pestanyes. En la primera, Articles recents, es troben els últims articles penjats a la web. La segona pestanya està formada pels Articles populars que són els que més s’han compartit en xarxes socials. Finalment, els Articles més comentats, els més interactius gràcies als comentaris.

Una altra gran novetat és que la graella mostra els programes més destacables del dia, com els esdeveniments esportius, les estrenes de sèries i les pel·lícules distingibles. A més, una innovació és que es mostren les últimes anàlisis audiovisuals realitzats pel grup d’experts de TAC. Finalment, és important assenyalar l’eficaç visualització -i accessibilitat per signar- de la Campanya, que actualment busca retirar Mujeres y hombres y viceversa de Telecinco.

També s’ha millorat la capacitat del cercador, que permet centrar els resultats de forma més concreta i la vegada dóna la possibilitat d’ampliar els camps de recerca.

Resumint, l’objectiu de la web és que tota la informació sigui més clara i visible a l’hora de navegar i buscar informació.