Com serà la gala dels Zapping

DiaZapping08D

Queda una setmana per a l’esperat dia dels XXII Premis Zapping i volem explicar-vos com serà.

En entrar a CaixaForum ens rebrà una copa de benvinguda Miniblack, de Freixenet. Al photocall oficial, els assistents podran fer-se una foto amb un trofeu Zapping en realitat augmentada. Aquestes imatges es pujaran al nostre perfil en Shootr, una nova xarxa social on estarem en continu diàleg sobre el que passa durant la nit del 16 de març.

El lliurament de premis començarà amb la coreografia musical dels estudiants de l’Institute of the Arts Barcelona, que homenatjaran el musical de l’any. Ells donaran pas als presentadors Cori Calero i Oriol Soler, tots dos periodistes de TV3. Gràcies a la Televisió de Catalunya l’espectacle es retransmetrà en directe des del nostre canal de YouTube.

Durant la vetllada, a més de conèixer els guanyadors de les quinze categories, hi haurà diverses actuacions. La part coreogràfica serà a càrrec de la companyia de claqué Luthier. Els seus ritmes es marcaran a cop dempeus i palmells sobre l’escenari. Els trucs del nou mag del moment, Cesc Vives, obriran el tercer bloc de la XXII edició dels Zapping. I abans de tancar la gala, s’escoltarà en directe la música pop-folk de Papel Maché, un grup barceloní que barreja aquests estils amb el bluegrass i els acords cèltics.

Per acabar bé la nit, es degustarà el catering Vilaplana que, entre altres suculencies, oferirà bombons de foie recoberts d’ametlla, mini broquetes de llagostí, oli verge i sal maldon i bufet de rissoto amb espàrrec triguero i bolets. Li acompanyarà el còctel Freixenet Ice, la música i el ball. A la sortida, es repartiran regals a càrrec de Ferrero i Nestlé.

Tot això no seria possible sense els patrocinadors: Caixabank, Fundació ”la Caixa”, el Consorci de la Zona Franca, la Generalitat de Catalunya, TV3 i Freixenet Ice.

I també volem agrair la col·laboració de Conserves Baymar, Ajuntament de Barcelona, Vilaplana, Hotel U232, Pixeldreams, Henkel, Nestlé i Ferrero Ibèrica.

A què esperes? No queda res… reserva la teva entrada ja!