Coneixes l’app de Contraste?

Contraste, guía del ocio audiovisual és una aplicació gratuïta per als sistemes Android i IOS. Es tracta d’una completa guia sobre cinema, televisió, videojocs i internet.

El cinema és un dels al·licients de Contraste amb una base de dades d’aproximadament 3.700 pel·lícules, que augmenta cada setmana. La fitxa de cadascun dels films conté les dades tècniques, el tràiler, la sinopsi i la crítica; tot el necessari per escollir la millor opció cinematogràfica a casa i a les sales de cinema, ja que també disposa de les últimes estrenes de la cartellera.

A més, cada títol es pot recomanar o comentar directament en l’aplicació, fer-ho a través de les teves xarxes socials o afegir-ho a la teva llista. Tot en un només clic, com succeeix també en la televisió, els videojocs i internet.

En aquest apartat se suma un altre denominat, Internet, on es publica una selecció de les millors pàgines web adequades per a l’oci de nens i joves.

L’apartat de televisió alberga una base de dades amb més de 800 crítiques de programes i sèries i una graella amb la selecció dels millors espais del dia, catalogats per a públics i analitzats per crítics especialitzats. Aquesta aplicació també disposa d’una opció “despertador” que avisa quan comença un programa d’interès per a l’usuari.

La secció de videojocs ofereix més de 250 jocs analitzats amb una valoració crítica i la possibilitat de filtrar per edats, gèneres o plataformes. Aquests filtres i rangs de cerca també estan habilitats en cinema, televisió i internet.

Pots DESCARREGAR GRATIS l’app a:
Contraste App (APPLE STORE)
Contraste App (ANDROID)