Conferència europea contra el ciberassetjament

El dimarts 28 de maig es celebra a Madrid la Primera Conferència Europea contra el Ciberbullying amb l’objectiu de reunir els actors clau que participen en la prevenció del ciberassetjament, la seva detecció i intervenció primerenca, incloent organitzacions no governamentals, les línies d’ajut i línies directes, els organismes públics i la policia. Es pretén alimentar la reflexió i aportacions per a l’elaboració de material destinat als nens, pares i professors sobre aquest tema. Entre les entitats i organitzacions participants trobem a Protégeles o Pantallas Amigas.

Està organitzada per la Confederació d’Organitzacions Familiars de la Unió Europea (COFACE), com a part del projecte “European Awareness Raising Campaign on Cyberbullying” inclòs al programa Daphne III.
Per la nostra banda, precisament llancem una campanya de recollida de firmes contra l’assetjament i el ciberassetjament escolar. Per això, necessitem la vostra firma i ajuda per difondre la campanya amb els vostres contactes utilitzant el següent enllaç:

http://www.change.org/es/peticiones/poner-freno-al-acoso-y-ciberacoso-escolar-mayor-concienciación-y-medios