Crea, imagina i juga

mariomaker3ds_blogvj0512

La crítica del principiant

L’objectiu del joc és molt senzill i idèntic al de la versió de Wii U: convertir-nos en autèntics creadors de Súper Mario. Per a això, disposem d’un completíssim editor que manegem de manera molt senzilla amb el stylus. No us espanteu, perquè està pensat per tot tipus d’usuari. Tant pels més petits com pels adults. I, segons hem vist en la versió de sobretaula, alguns usuaris han creat autèntiques joies.

Tot això, a més, compta amb quatre estils gràfics i jugables: el de Súper Mario Bros i Súper Mario Bros 3 de NES (la primera consola de Nintendo), Super Mario World (el joc de Súper Nintendo) o New Súper Mario Bros O (l’últim títol de Wii U).

Canvis i diferències

En aquest sentit, tenim millores, però també hem perdut algunes característiques importants. Al seu favor, tenim 100 nivells dissenyats per Nintendo en exclusiva per a aquesta versió. Cadascun té dues monedes per recollir. Ara bé, en contra seva, s’ha de dir que ha perdut la possibilitat de compartir nivells amb els altres usuaris via online, la qual cosa és un punt negatiu important, ja que és un dels trets d’identitat del títol.

Conclusions:

Mario Maker 3DS és una bona adaptació del joc que va sortir en Wii U fa un any. Manté tots els punts forts d’aquest títol i afegeix una gran quantitat de nivells creats per l’ocasió. Això sí, no podem compartir les nostres creacions ni descarregar les d’altres usuaris.

Podeu consultar la crítica completa a la nostra base de dades.