Des de Rússia al món sencer

Els dissabtes a la tarda arriba a Boing Masha y el oso (llegir crítica), una animació russa protagonitzada per dos personatges molt coneguts al seu país. Masha és una nena de tres anys, entremaliada i manaire, però molt afectuosa que, després de conèixer a Óso, no deixarà d’insistir fins que entre tots dos sorgeixi una entranyable amistat.

La veritat és que Oso només buscava la tranquil·litat del bosc per gaudir de la seva jubilació. Retirat de la vida de circ, aquest animal afable i bondadós camina sempre escapolint-se de la revoltosa Masha, però en el fons, molt en el fons, la cuida i la troba a faltar si no hi és.

Amb Masha y el oso a les 17.30 h. i, a continuació, les aventures del nou Inspector Gadget en 3D, per fi hi ha alguna cosa bona que Boing ofereix als més petits.

Altres personatges de la sèrie són: Panda, el cosí preferit d’Oso; Pingüino, a qui li agrada molt la festa; Liebre, que ajuda a l’ós en el seu hort, pero aprofita sempre per emportarse alguna pasatanaga; Ardilla, sempre tranquila fins que arriba Masha; y d’altres com els llops, l’eriçó o les mascotes de Masha, la cabra, el porc i el gos, tots participen d’aquestes divertides aventures.

Masha-BlogTV-061015