Descarrega gratis Contraste App, la Guía de l’Oci Audiovisual

Ja està disponible en descàrrega gratuïta la nova aplicació per mòbils i tablets de Contraste. Es tracta d’una completa app que canviarà la teva manera de consumir l’oci audiovisual. Més interacció, més informació, més valoració, però també més opinió i comunicació per part de l’usuari que fan encara més completa la teva experiència davant de les pantalles.

A continuació pots veure un vídeo demostratiu sobre l’aplicació, que es troba a la vostra disposició tant en versió iOS com Android.

Pots DESCARREGAR GRATIS l’App a:
Contraste App (APPLE STORE)
Contraste App (ANDROID)

Contraste és la millor guia per a l’espectador de cinema i televisió i l’usuari d’internet i videojocs.

Aquesta aplicació permet conèixer al moment les estrenes en cinema, televisió, videojocs, i també les millors webs categoritzades, amb informació completa, tràilers i anàlisi. Pots fer cerques a la cartellera, al cinema per veure a casa, en els programes de televisió, en els jocs i webs, mitjançant filtrats d’interès (més valorats, més visitats, data d’estrena, gènere, públic, cadena, etc. ). També t’ofereix la possibilitat de consultar la graella televisiva, amb una selecció del millor de cada dia.

Gratis i amb una presentació senzilla, a més aquesta app proporciona informació actualitzada, crítiques de signatures expertes en continguts audiovisuals i un elevat nivell d’interactivitat.

Contraste ofereix un perfil personalitzat en la comunitat de l’aplicació. Gràcies a ell, pot xatejar amb els altres usuaris, crear grups amb els teus amics i família, i configurar-interessants llistes de títols que vols veure, recomanar, o que etiquetes com Favorits.

Com a xarxa social, et permet compartir continguts (una pel·lícula, un programa de televisió, un videojoc o un web) no només amb el xat de l’aplicació, sinó amb el teu correu electrònic o els teus perfils de Facebook i Twitter, a més de pujar directament el teu comentari.

A través de Contraste també pots enviar les teves crítiques i felicitacions a les cadenes de televisió. Si estàs veient la televisió i consideres que algun contingut vulnera la llei i els codis de protecció del menor, pots enviar la teva denúncia de manera molt simple a través de Contraste app.