Dificultat afegida

Portem diverses setmanes parlant de sèries mediocres per a adolescents. Ens encantaria poder destacar alguna cosa positiu d’alguna producció, però l’oferta actual no ens dóna massa facilitats.

En aquesta ocasió parlem de dues ofertes de diferents canals.

amigas-a-destiempo-1-2-16-blogtv

Amigas a destiempo s’emet a Disney Channel i explica la història de dues noies que juntes tenen l’habilitat de viatjar en el temps. Una trama que donaria per explicar coses molt interessants, se simplifica fins a la monotonia més absoluta. Tot gira entorn de la seva amistat, potser l’única cosa que valgui la pena de la sèrie són els esforços que han de fer per mantenir-la a flotació. Perdent la basa dels viatges en el temps, per construir una sèrie amb profunditat i potser fins i tot alguna cosa didàctica, el resultat és un producte simple.

graci2-1-2-16-blogtv

Grachi és una producció de Nickelodeon, que sota l’aparença de sèrie per a adolescents, emmascara una telenovel·la al més pur estil Disney Channel. Una cantant del món real protagonitza una sèrie en la qual la mínima excusa li valdrà per cantar. L’afectació dels actors en escena accentuen, més si cap, el telenovel·lesc, aconseguint un resultat pesat, superficial i sense res que destacar.