Diversió pels peques

poochy_blogvj1302

Fa un any el dinosaure Yoshi vivia a Wii U una de les aventures més divertides i encantadores de la consola de Nintendo. Ara, ens arriba la versió corresponent de 3DS.

Plataformes en estat pur

Poochy & Yoshi’s Wolly World segueix la línia dels plataformes made in Nintendo. Avancem d’esquerra a dreta en dues dimensions a través d’uns escenaris replets d’enemics, plataformes i secrets per descobrir. En general, tant l’ambientació com el disseny recorden molt als últims Kirbys de Wii i Wii U.

En general, es tracta d’un joc fàcil, sense massa complicacions. De fet, tenim l’opció fins i tot de jugar-ho de manera “relaxada”, on encara resulta més senzill. Això sí, si pretenem aconseguir tots els extres de cada nivell, la dificultat augmenta. Ja siguin flors, cors, etc. alguns resulten bastant complicats de trobar i suposen un al•licient interessant a l’aventura.

Conclusions:

Poochy & Yoshi’s Woolly World és una genial adaptació del joc de Wii U. Es tracta d’un fantàstic plataformes que encantarà als més petits de la casa tant per la seva proposta com per la simpatia dels personatges.

Podeu consultar la crítica completa a la nostra base de dades.