Dues propostes perquè els pares sàpiguen què fer davant les xarxes socials

Dimarts dia 27 de novembre a Madrid es celebrarà el seminari “Facebook: sobre la protecció i seguretat”, dirigit a pares i educadors, que abordarà els riscos de seguretat i privacitat existents en l’ús de les xarxes socials i les seves principals implicacions per els menors. L’organitzen INTECO i Red.es, a més compta amb la participació directa de Facebook, que explicarà el seu funcionament, incidint en la seva manera particular de combatre aquests riscos i el suport prestat a l’usuari davant qualsevol incidència que se li presenti.

Es realitzarà a partir de les 17h a l’Edifici Bronze, Plaça Manuel Gómez Moreno, s / n. La inscripció és gratuïta i les places són limitades. Per inscriure accedir aquí.

El programa de la jornada és el següent:
17:00 – Benvinguda i obertura
17:10 – Seguretat en xarxes socials (Manuel Ransán. Coordinador de l’àrea de preventius d’INTECO-CERT).
17:30 – Facebook: sobre la protecció i seguretat (Natalia Basterrechea. Directora d’Afers Públics de Facebook a Espanya)

  • Les directrius de contingut
  • Estructura de denúncies a la plataforma Facebook
  • Estratègia de suport a usuaris i suport a incidències
  • Aliances existents en l’àrea de seguretat en línia

18:25 – Precs i preguntes

I per als que no puguin assistir, us recomanem la lectura d’aquest document: “Què fem els pares i mares davant les xarxes socials? Pautes per educar els nostres fills i filles adolescents a les xarxes socials a Internet. “, realitzat per CEAPA (Confederació Espanyola de Pares i Mares d’Alumnes).