El Mundial a la teva mà

Comença el Mundial i hi ha diverses aplicacions que ens permeten seguir-lo des del nostre dispositiu mòbil. T’assenyalem les més interessants:

-Fifa: Es tracta de l’aplicació oficial del Mundial. Ofereix alertes dels partits que esculli l’usuari i permet seguir en directe els partits en l’Estadi Global i votar pel jugador del partit en cadascun dels 64 enfrontaments. Per descomptat tota la informació sobre les seleccions i els seus jugadors. Pots descarregar-la aquí: AndroidiOS.

-Mediaset Sport: EL Grup Mediaset estrena la seva aplicació d’esports en gran, centrats en el Mundial. Ofereix un servei *multipantalla en directe: sis senyals de TV para tots els partits que jugui Espanya i els més destacats del Campionat, semifinals i final inclosos. L’usuari pot decidir quina càmera vol veure i en quin moment. Aquesta app compte també amb una central de dades interactiva que s’actualitza al minut i que conté totes les estadístiques, per jugador o equip, que es van generant jornada a jornada. Pots descarregar-la aquí: AndroidiOS.