El temps acaba amb el cor

Aquesta tarda, a les 20.30 h., La 1 de TVE estrena Aquí la Tierra, un programa que dirigeix la seva mirada cap a la influència que pot tenir la climatologia sobre l’entorn: les persones, els animals, la vegetació i el planeta en general.

Aquest espai, que arriba per substituir al ja moribund Corazón, inclou entrevistes a experts sobre diferents fenòmens atmosfèrics. A més, un equip de reporters viatja per tota Espanya per portar la notícia més curiosa.

Com no podia ser d’una altra forma, els famosos també participen a Aquí la Tierra. Aquesta tarda, Imanol Arias serà el primer convidat d’aquest espai que, lògicament, promou la participació ciutadana a través del seu web.

 

Coproduït per TVE i Catorce, l’adreça i presentació estan a càrrec Jacob Petrus, geògraf especialitzat en climatologia i, fora del plató, els reporters Koldo Arrastia, Mar Villalobos, Vicente Rubio i Carla Pulin són els enllaços amb “l’exterior” per portar imatges insòlites i curioses.

La cadena pública encerta amb aquest canvi i sembla que intenta satisfer amb ell una de les demandes de l’espectador, perquè quin tema es consulta amb més interès i assiduïtat si no és el temps que farà?