Especial TV: selecció de sèries

The Crown **** +12
Història i ficció sobre la reina Isabel II

Peter Morgan s’ha inspirat en el seu oscaritzat llargmetratge La reina (2006) per dur a terme aquesta adaptació televisiva sobre la vida d’Isabel II d’Anglaterra.

Stranger Things **** +16
Nens i misteri als anys 80

Narra la història d’un nen que, sense deixar rastre, desapareix al petit poble de Hawkins, al novembre de 1983. En la seva cerca desesperada, tant els seus amics i familiars com el xèrif local es veuen embolicats en un enigma extraordinari.

Wayward Pines *** +12
Un estrany poble d’Idaho…

Wayward Pines és un idíl·lic poble de muntanya d’Idaho. No obstant, darrere d’aquesta façana d’aparent normalitat s’oculta una realitat molt diferent: foscos secrets i estranyes regles que condicionen la vida dels seus habitants.

Absuelto **** +18
Desxifrant un fosc passat

Aksel Borgen és un exitòs home de negocis a Malàisia que, 20 anys enrere, va ser acusat de l’assassinat de la seva núvia al seu poble natal, del que va acabar fugint. Ara, torna a Noruega per rescatar de una crisis a l’empresa local que sosté a la comunitat.

El infiltrado **** +18
John LeCarré a la petita pantalla

Jonathan Pine (Tom Hiddleston) és director de nit en un hotel de luxe en terres àrabs. Un altercat amb traficants i la mort d’una client li porten a sospitar de la implicació del famós filantrop Richard Onslow Roper (Hugh Laurie) en el tràfic d’armes de la zona.

Narcos **** +18
Una història de drogues, diners i poder

Enèsima recreació de la vida de Pablo Escobar, el gran narco de la història acorralat i abatut per la policia colombiana al desembre de 1993; i al costat d’això, la vida dels càrtels de la droga que van portar Colòmbia a una autèntica guerra civil als anys 80 i part dels 90.

Quantico *** +16
Sospitosos de terrorisme a l’FBI

La sèrie arrenca amb un grup de joves patriotes nord-americans que s’allista en l’acadèmia d’entrenament de Quantico per a formar-se com a reclutes del FBI. Un temps després de la seva graduació, la agent Alex Parrish es torna sospitosa del més gran atemptat terrorista en la història de la ciutat de Nova York des dels atacs de l’11 de setembre de 2001.

Poldark *** +18
La BBC recupera un clàssic dels 70

Després d’una joventut complicada, Ross Poldark, fill d’un terratinent adinerat de Cornualla, s’allista en l’exèrcit per eludir la mort per contraban i agressió a un agent de duanes. Després de tres anys lluitant a la Guerra de la Independència, Poldark torna a la seva terra natal on ja ningú li esperava.

Sin límites *** +16
Amb el cervell al màxim rendiment

Brian Finch descobreix una droga que li permet usar el 100% de la seva capacitat cerebral, la seva capacitat per consumir la droga sense riscos per la seva salut li porta a col·laborar amb el FBI.

Lucifer *** +16
Un dimoni fora de casa

Lucifer està cansat d’exercir com a Senyor de l’Infern i ha decidit prendre’s unes vacances. Los Angeles és la ciutat perfecta per gaudir d’un merescut descans i de les seves aficions preferides: el vi, la música i les dones.