Fifa i Mario s’emporten el Zàpping

guanyadorszappingvj_blogvj2203

La XXII edició dels Premis Zàping va tenir lloc la setmana passada en el Caixaforum Barcelona, on els professionals del cinema, la televisió, internet i els videojocs es van donar cita.

En la categoria de videojocs Nintendo i EA es van alçar amb el premi a Millor joc de l’Infantil i Millor Joc d’Any, respectivament. Voleu conèixer-los millor?

Categoria Millor Videojoc Infantil:

Súper Mario Run (Nintendo; iOS, Android): l’èxit dels jocs per smartphones sembla que no té fi i mostra d’això és que, per primera vegada, un lliurament exclusiu d’aquests dispositius s’ha alçat amb el premi al millor títol infantil. Súper Mario Run va arribar el passat mes de novembre a iOS i en breu ho farà en Android. La seva fórmula, encara que senzilla, aconsegueix atrapar. Recorrem nivells en 2D en els quals només controlem els salts del nostre personatge. Per fer-ho, premem amb major o menor intensitat la pantalla del telèfon. Així evitem enemics, obstacles i avancem. Malgrat que es tracta d’un títol free-to-play, el seu cost és de 9 euros si volem gaudir-ho al complet. Una opció molt interessant amb la qual els més petits gaudiran.

Categoria Millor Videojoc de l’Any:

Fifa 17 (EA; PS4, XOne, PC): el nou lliurament del simulador futbolístic per excel·lència s’ha tornat a alçar amb el premi. És la tercera vegada que ho aconsegueix, després de les edicions de 2014 i 2012. En aquesta ocasió, el títol d’EA s’ha renovat per complet, amb el nou motor gràfic Frosbite i les ja nombroses opcions jugables a les quals ens té acostumats (amb el magnífic Ultimate Team al capdavant). Sens dubte, un títol de gran qualitat i que divertirà a joves i adults.

Felicitats als guanyadors i als finalistes!