Finalistes d’Internet a la XII Edició dels Premis Zapping

bi-premios-zapping

Les votacions dels usuaris han determinat que els tres finalistes dels Premis Zapping a la categoria de Millor Iniciativa a Internet o App hagin estat:

  • Menores en Red, un bloc especialitzat amb informació i consells per a la nevegació segura dels menors.
  • Tú decides en internet, pàgina Web de l’AGPD amb jocs, recursos didàctics i informació dirigida als menors sobre aspectes relatius a la seva privacitat.
  • The Capsuled, una xarxa social educativa, impulsada per Tekman Books, per a famílies, escoles i experts en educació i innovació pedagògica.

El proper 16 de març coneixerem al guanyador a la gala que es cel·lebrarà al CaixaForum de Barcelona.

D’altra banda, el Premi de la Junta Directiva de l’Associació de Consumidors de Mitjans Audiovisuals de Catalunya ha estat per INCIBE (Instituto Nacional de Ciberseguridad de España) per la creació del Centro de Seguridad en Internet para menores – Internet Segura for Kids com a primer pas per impulsar amb força la defensa del menor a la xarxa amb iniciatives i serveis de conscienciació i línia d’ajut, integrat en una estructura europea interconnectada. A més, aquest projecte vol reunir als diferents actors involucrats i sumar esforços per a la protecció efectiva de nens i adolescents en la seva experiència digital.