Ludoscopia

Es tracta d’una pàgina Web especialitzada en jocs de taula amb anàlisis i articles d’interès sobre el tema. Els jocs s’organitzen per categories facilitant trobar allò que busquem, com jocs per menors, per dos jugadors, de rol, de cartes, temàtics o complements relacionats. A més, disposen d’una tenda online per fer comandes directament i adquirir […]


Juegos al aire libre

Si tens jardí a casa l’arribada del bon temps és l’època per gaudir-lo. En aquesta tenda virtual ens ofereixen tots els jocs que podem imaginar, des dels clàssics engronsadors i tobogans a originals jocs d’escacs gegants. Podeu instalar en el vostre pati la casa d’Astérix, correr en karts o banyar-vos en piscines d’aigua o de […]


Ice Age 3

S’estrena el tercer lliurament de la saga d’Ice Age. En aquesta ocasió, la web ofereix molta informació tant per l ‘usuari que vol conèixer més dades sobre el film, com per aquells que només busquen una estona d’entreteniment. El web posa a disposició de l’usuari una gran varietat de fotos, salvapantalles, fons d’escriptori, icones, etc. […]


Happy Note

Clave de sol y clave de fa és un programa que podràs provar de manera gratuïta, i en el que pdràs aprendre cinc notes en clau de sol i cinc en clau de fa. Llavors, si t’interessa pots accedir a la compra des de la seva mateixa página. Es tracta d’un videojoc pedagògic i lúdic, […]


El poder de la palabra

Aquesta adreça url correspon a una web dedicada a literatura, però també a l’art, al cinema i a la seva música. La proposta que fem en aquesta secció és la de les bandes sonores. Directament amb aquest link accedim a un llistat alfabètic de compositors de música per a la gran pantalla.


Colnect

Aquesta pàgina és una gran comunitat de col·leccionistes de tot el món. Els usuaris intercanvien tota classe d’objectes com segells, targetes telefòniques, monedes, tapes d’ampolles, etc. Cada col·leccionista té un perfil on anuncia els seus interessos i mitjançant el qual pot entrar en contacte amb persones que comparteixin la seva mateixa afició. La pàgina està […]


Casa del libro

Casa del libro és un pàgina a internet dedicada en exclusiva a la venda de llibres. En ella s’ofereix multitud d’exemplars que es poden aconseguir de manera fàcil. En el menú de la part superior apareixen les classificacions perquè sigui més fàcil buscar-los. És una pàgina purament comercial que ofereix un servei d’informació i venda […]


Casa de la magia

Casa de la magia és una botiga de venda on line especialitzada en jocs de mans per a professionals i aficionats a l’art de l’il·lusionisme. Cada joc va acompanyat amb els materials bàsics i amb una detallada explicació per a la seva execució. Es poden fer comandes les 24 hores del dia.


Cantajuego

Web comercial en la qual es venen DVD de música i coreografies animades per nens. Algunes d’aquestes coreografies estan penjades en la web i els nens poden reproduir-les. Aquestes potencien aspectes com el sentit del ritme, la mida dels objectes, l’observació i la imitació.


Abalorios

Aquesta web conté tot tipus de material sobre granadures per crear pulseres, collarets o anells. És una pàgina amb molta informació i un dels aspectes més interessants és que conté tutorials, esquemes, patrons i vídeos que ajuden a realitzar el material a casa.


12 flores

Aquesta és una altra de les webs especialitzades en Internet en el món de centres de flors fresques per a regalar amb un servei ràpid i segur en qualsevol part de la península. A la pàgina es poden escollir entre més de 50 varietats de flors per elaborar els centres.


Fashion flor

La web de fashionflor està especialitzada en la realització de centres de flors utilitzant flors de temporada i plantes exòtiques. La pàgina disposa d’un extens catàleg amb tots els seus productes per regalar, decorar la casa, oficines o botigues.


Dichis

La manera més simple de compartir i crear records amb les fotografies està a Internet i s’anomena Dichis. És una web que ofereix tot tipus de productes amb imatges: àlbums, llibres, revelats, targetes i gegantografies. A més, ofereix la possibilitat de crear un blog propi i emmagatzemar i compartir les fotos digitals.


Vilmastoned

Aquesta web conté una gran varietat en contes que provenen de tot el món. Des de la seva pàgina és fácil i segur realitzar la comanda, trobar dissenys de tot tipus, o apuntar-se als distints cursos que realitzen sobre bijuteria o amb pasta emmotllable. És una web senzilla i fácil de manejar i amb interessants disenys.


Lakú

Lakuweb és una pàgina d’informació i també de compra de contes per realitzar tot tipus de complements. Es poden adquirir contes de tot el món previ comanda. En aquesta web es poden consultar al catàleg, les novetats i també les ofertes. A més de contes també disposa d’interessants accessoris.


Viajar

La web viatjar és un cercador molt complet on trobar tot tipus d’ofertes en viatges, vols i hotels. A més hi ha un apartat especial d’esquí molt apropiat per a aquestes dates. És una pàgina recomanable amb uns cercadors ràpids. Un punt al seu favor és que conté poca publicitat.


Educa Borras

L’objectiu d’Educa Borras des dels seus inicis ha estat el món de la diversió i l’aprenentatge a través del joc. El desenvolupament dels seus jocs es basen en la creativitat, seguretat i varietat. Tots ells conten amb l’assessorament de pedagogs i especialistes en lúdic. El disseny dels jocs està especialment pensat per a cada edat […]


Atrápalo

Atrapalo.com és una pàgina dedicada a aconseguir les millors ofertes de viatges, restaurants, hotels, vols, espectacles… Aquí podem trobar ofertes interessants de tota Espanya, que també inclouen packs, activitats, ofertes d’oci i regals d’una forma ràpida i senzilla.


Logitravel

Una pàgina referent en quant a turisme. Hi ha tot tipus d’ofertes per viatjar a qualsevol part del món. També disposen d’un blog amb informació sobre llocs d’interès i plans per fer de vacances, noticies i articles de turisme.


Muchoviaje

És la web on pots trobar tot tipus de viatges, escapades, turisme d’aventura i les ofertes més interessants. Si vols organitzar una sortida aquest pont, has pensat en escapar-te a la muntanya, gaudir dels dies d’esquí, fer un creuer, reservar entrades, vol més hotel o llogar un cotxe per vacances, aquesta és la pàgina que […]