Lego Worlds

L’univers Lego és una font inesgotable de noves idees. Lluny queda aquell Lego Star Wars com a prova pilot del que s’ha convertit en tota una saga de conversions de sagues tan diferents com Batman, Indiana Jones, Piratas del Caribe, Harry Potter… Ara, TT Games agafen el testimoni de Minecraft i presenten la seva pròpia […]


Poochy and Yoshi’s Woolly World

Fa un any el dinosaure Yoshi vivia a Wii U una de les aventures més divertides i encantadores de la consola de Nintendo. Ara, ens arriba la versió corresponent de 3DS. Per si no recordeu aquest plataformes, us expliquem com és Poochy & Yoshi’s Wolly World.


The Last Guardian

Fuimito Hueda és el creador d’aquesta aventura. Segurament no us soni, però és pare també d’ICO i Shadow of the Colossus, dos dels jocs més recordats de PS2. La història del que ens ocupa no és ni d’acció ni de violència, sinó de fomentar la cooperació, l’amistat i la companyonia. Així és The Last Guardian, […]


Dragon Quest Builders

L’èxit de Minecraft ha creat tendència. I és que la idea de construir el nostre propi món a base de blocs atreu i molt. Així que no era d’estranyar que comencessin a aparèixer jocs en la mateixa línia. És el cas d’aquest Dragon Quest Builders. Però, és només una còpia o val la pena?


Lego Dimensions

L’aventura més gran de Lego arriba per fi a les nostres tendes. I diem per fi perquè a Estats Units va aparèixer fa un any. Tot i així, ha merescut la pena. Així és Lego Dimensions.


Mighty no.9

Els més grandets recordarem els mítics jocs protagonitzats per MegaMan, on les plataformes, l’acció en 2D i una elevada dificultat, eren els seus trets principals. Ara, el seu creador ens porta un nou personatge. Voleu conèixer-ho millor?


Ratchet & Clank

Els qui ja portem uns quants anys en això, recordarem, sens dubte, un simpàtic duo que va debutar a PS2. Es deien Ratchet i Clank i els seus jocs ràpidament es van convertir –juntament amb els de Jack & Daxter– en un dels millors plataformes de la consola. Després, van venir les seves dues seqüeles […]


Lego Marvel Vengadores

Els jocs de Lego porten anys fent les delícies dels més joves. Amb ells, hem explorat el món de Pirates del Carib, Harry Potter o Star Wars. Ara, és el torn dels superherois. Arriba Lego Marvel Vengadores.


Rayman Adventures

Un dels millors plataformes dels últims anys es passa al món dels smartphones amb un lliurament igual de divertit que el de les consoles, encara que amb menys contingut. Així és Rayman Adventures.


Chibi- Robo Zip Lash

Quan Game Cube era la consola de moda per Nintendo i Game Boy Advance la seva portàtil, ens va arribar un títol en el qual controlàvem a un particular robot que havia de lluitar contra una invasió alienígena. Ara, uns quants anys després, arriba la seva continuació.


Disney Infinity 3.0.

La moda de barrejar ninots amb videojocs sembla no tenir fi. El que va començar amb Skylanders ha estat adaptat a diverses franquícies, sent Disney Infinity un dels millors exponents. Després de dos lliuraments previs, ara aterra l’univers de Star Wars.


Mario Maker

Hem vist a Mario fer gairebé de tot. Des de rescatar a la princesa Peach, passant per jugar al bàsquet, al futbol, al golf, al tennis… i així, un llarg etcètera. Però ara, ens posem en el lloc dels creadors de les seves aventures amb aquest nou lliurament. Així és Mario Maker.


Yoshi’s Woolly World

De tot el conjunt de personatges de la factoria Nintendo, Yoshi és un dels més desaprofitats. I és que, excepte el Yoshi’s Island de SNES –amb conversió per a Game Boy adavance- i el joc que va protagonitzar en Nintendo 64, poques vegades hem controlat al dinosaure. Ara, és el torn d’aterrar en Wii U.


Lego Jurassic World

Després d’anys recreant tot tipus d’universos, l’equip de TT Games es llança al sempre atractiu món dels dinosaures. Amb l’essència de sempre, així ens presenten Lego Jurassic World.