Grans moments portàtils

portatiles-blogvj0824

Com que durant l’estiu passem dies allunyats de casa, les portàtils i els smartphones cobren el protagonisme absolut. Aquí us deixem unes interessants propostes per a 3DS i Vita:

3DS:

Zelda: Majora’s Mask: l’última aventura de Link és una reedició del títol de Nintendo 64. Com a seqüela directa d’Ocarina of Time, ens esperen tres dies frenètics per salvar el món. És difícil però val la pena provar-ho.

Mario Kart 7: malgrat que no és nou, la versió portàtil d’aquest clàssic no ha de passar-nos desapercebuda. Tots els ingredients de la saga Mario es troben en aquesta divertida versió motoritzada.

Monster Hunter 4: malgrat que resulta una mica repetitiu, aquest joc d’acció és tan colossal com a addictiu. Això sí, se centra massa a caçar monstres.

Vita:

J-Stars Victory +: el joc de lluita que barreja totes les sagues manga (dibuixos japonesos) arriba a les tres consoles de Sony. És divertit i no massa violent. Podem controlar als protagonistes de Dragon Ball, Naruto, Bleach, One Piece, etc.

Looney Tones Galactic Games: aquests simpàtics personatges es donen cita en una versió particular dels campionats d’atletisme. Proves variades i molt eixelebrades ens esperen en un títol ideal pels més petits.

Rayman Origins / Legends: l’últim pack de Ubisoft ens presenta aquests dos grans títols en un sol cartutx. Un plataformes de tota la vida amb la potència gràfica actual. Simplement, increïble.