Des de la seva creació, l’any 2000, la Fundació TAC, Fundació Catalana per una Televisió de Qualitat, té com a principal objectiu ajudar l’Associació TAC (Teleespectadors Associats de Catalunya) en les seves activitats.

Gràcies a la generositat i dedicació del Patronat, l’Associació ha arribat més lluny i ha estat posible realitzar projectes que d’altra forma haurien estat inasolibles.
[promoslider category=”Banner Castellano” width=”960px” height=”230px”]
Entre totes les activitats de la Fundació, destaca:

  • La Edició anual dels Premis Zapping a la Televisió de Qualitat. Un reconeixement als professionals que fan una programació respectuosa amb l’espectador i, a la vegada, una festa entranyable i reconeguda entre la societat catalana i els mitjans de comunicació.
  • La renovació i publicació periòdica de la revista Contraste Audiovisual. Una guia pràctica per l’espectador crític que, ara, inclou més informació i més exemplars distribuits per tot l’Estat.
  • I el suport habitual de moltes de les activitats que realitza l’Associació.

Els actuals membres del Patronat són:

President:
Sr. José Mª Guerra i Mercadal
Vicepresident:
Sr. Ernest Flaqué
Secretària:
Sra. Nuria Vallet-Barceló de Hita
Tresorer:
Sr. Joaquín Molins
Patrons:
Sr. Enrique Gimeno, Sr. Alberto Parera, Sr. Javier Carrillo, Dr. Antonio Doménech, , Sr. Germán Cid, Sra. María Amat, Sr. Ignacio Navas, Sr. Román Sanahuja, Sr. Javier Aguirre, Sr. Joan Gaspart, Sr. Ignacio Peró.