I els nominats són…

zapping-blogvj0111

Un any més, s’apropen els Premis Zàpping i, com és costum des de fa unes edicions, volem premiar les millors propostes de l’oci del videojoc. Per això, s’han establert dues categories: Millor videojoc infantil i Millor videojoc de l’any. Voleu conèixer quins són les millors propostes per als petits de la casa?

No oblideu votar al següent enllaç: www.premiszapping.org

MILLOR VIDEOJOC INFANTIL:

Chibi- Robo Zip Lash (Nintendo; 3DS): es tracta d’una simpàtica aventura de plataformes orientada al públic més infantil. En aquesta, prenem el control d’un robot que pot arribar a llocs insospitats gràcies al seu endoll. És directe i senzill de jugar. En contra seva, s’ha de dir que els nivells són bastant semblats entre si i no ofereix res que destaqui respecte a d’altres propostes, com Super Mario Bros 2 o Donkey Kong Country Returns. Això sí, és una opció interessant, especialment, pel seu baix nivell de dificultat.

Disney Infinity 3.0. (Disney; PS4, PS3, XOne, X360, Wii U): el tercer lliurament amplia l’experiència de la saga, centrant-se aquesta vegada en l’univers Star Wars. L’aventura principal, també anomenada Play Set, és original i molt divertida, encara que bastant curta. D’altra banda, les figures anteriors es poden usar en la modalitat Toy Box, un gran al•licient per quan acabem la modalitat historia.

Lego Jurassic World (Warner; Totes): aquest joc és una delícia jugable que agradarà, especialment, als més petits. És variat, llarg, entretingut i amb aquest humor típic de la saga. Amb tots aquests ingredients, només podem dir que és una proposta més que interessant per a tots els públics. Representa perfectament l’univers de Jurassic Park, tant de les pel•lícules antigues com de la nova.

Phineas i Ferb: El Dia de Doofenshmirtz (Sony; Vita): es tracta d’una divertida aventura on les plataformes es combinen amb altes dosis d’acció desenfadada. El seu baix nivell de dificultat i la simpàtica llicència el converteixen en un títol ideal per als nens.

Skylanders SuperChargers (Activision; PS4, PS3, Wii O, Wii, XOne, X360, Tablet): com cada any, és un dels llançaments més esperats. El seu enfocament és clarament infantil i els més petits gaudiran moltíssim amb aquest nou lliurament. Conserva tot el millor dels anteriors però inclou vehicles i carreres, així com una modalitat online amb amics i desconeguts. El seu únic punt negatiu és que haurem de pagar bastant més per poder completar tot el joc.

Tearaway Unfolded (Sony; PS4): es tracta d’una revisió del títol original, que va veure la llum en 2012. Com en aquell, manegem a un missatger que ha de lliurar una misteriosa carta. Es tracta d’una experiència única que transmet valors que resulten molt positius. La mescla entre plataformes i exploració s’uneix a l’amistat, a la companyonia i en deure pel treball ben fet. Recomanable per a tots els públics.