It’s me, Mario!

mariorun_blogvj2612

La crítica del principiant

Súper Mario Run es basa en això. Saltar, córrer i recollir monedes. Tan senzill i tan addictiu. En tocar la pantalla del telèfon fem saltar a Mario i si l’estrenyem més, ho fa més alt. Punt final. Mario sempre corre d’esquerra a dreta i no podem modificar la seva trajectòria.

La proposta és molt simple i, en certa manera, massa plana, més si la comparem amb els jocs als quals ens té acostumats Nintendo. No podem equiparar-ho amb New Super Mario Bros ni amb Super Mario 3D Land. I és en aquest sentit on queda clar que els jocs per a smartphones estan un pas per darrere, ens agradi o no.

Això sí, es tracta d’una proposta entretinguda i addictiva, a la qual li podrem treure molt profit en aquelles estones d’avorriment en què esperem l’autobús o el metro, però res més.

Conclusions:

Súper Mario Run és una divertida proposta per a smartphones. Està a l’alçada del que s’esperava i és un joc del lampista en tota regla. Això sí, no arriba al nivell dels lliuraments per a consoles ni en possibilitats ni en profunditat dels nivells. De totes maneres, una gran opció quant a qualitat-preu.

Podeus consultar la crítica completa a la nostra base de dades.