Ja podeu votar els Premis Zapping

Teniu fins al pròxim 14 de gener per votar per la vostra candidatura favorita per a la XVIII Edició dels Premis Zapping.
El lliurament tindrà lloc a la Gala del dia 21 de febrer.

>>Accedeix aqui per votar<<

A la categoria d’Internet les candidates són:

MiSait: una xarxa social segura i gratuïta per menors a partir de 6 anys, però també per als seus pares, professors, escoles i empreses relacionades amb els menors i l’educació. Un equip de professionals creen i supervisen tots els continguts oferts.

FiZZiKiD: una xarxa social de pagament per l’aprenentatge i entreteniment de nens i nenes d’entre 8 i 14 anys, que els acosta a la ciència i la tecnologia, ensenyant-los a fer un ús adequat de les xarxes socials i internet, dins d’un entorn digital segur i amè, integrant família i professors.

Boolino: iniciativa per potenciar els valors educatius i emocionals fomentant l’hàbit de la lectura infantiluna, mitjançant una xarxa social per a pares i totes aquelles persones que intervenen en l’educació de nens fins a 12 anys. Disposa d’un extens catàleg de llibres infantils, un bloc amb consells, idees, recomanacions i una completa agenda d’esdeveniments relacionats amb la lectura, l’oci infantil i les activitats culturals.

Chaval.es: iniciativa de la Secretaria d’Estat de Telecomunicacions i per a la Societat de la Informació (Minetur), posada en marxa per Red.es per formar i informar dels avantatges i possibles riscos que ofereix el panorama tecnològic actual per salvar la bretxa digital entre pares, mares, tutors i educadors respecte a l’avanç dels menors i joves en l’ús de les TIC  (Tecnologies de la Informació i la Comunicació).

Menores OSI: iniciativa posada en marxa per INTECO, a través de l’Oficina de Seguretat de l’Internauta amb l’objectiu de fomentar la cultura de la seguretat a internet entre els menors.

També podeeu fer-nos arribar altres propostes de candidats…

>>Accedeix aqui per votar<<