Juguem tots

todos-blogvj0824

Llargues tardes d’estiu sense saber què fer? No us preocupeu, aquestes són les millors propostes per a aquest estiu:

1.Mario Kart 8: si teniu una Wii U, est és el vostre joc. Ràpid, arade, divertit, cooperatiu, individual, innovador, clàssic… se’ns ocorren tants adjectius que no acabaríem. És, sens dubte, un dels millors jocs de la consola de Nintendo. Ho gaudireu.

2.Lego Jurassic World: aparegut pràcticament en totes les consoles, l’adaptació de les pel•lícules de Jurassic Park a l’univers Lego és genial. Podem conduir vehicles, saltar, resoldre puzles… en essència, fer gairebé de tot. Fins a jugar amb els dinosaures! Una gran opció.

3.Little Big Planet 3: tant para PS3 com para PS4, l’original joc de Sony és una delícia. Però el millor no és superar no és només superar nivells replets de salts sinó crear-los i compartir-los amb altres usuaris.

4.F1 2015: l’últim títol de conducció que han rebut PS4 i XOne compleix amb gairebé tot el promès. Sembla una carrera real gràcies a l’excel•lent control i nivell de detall. Això sí, falten modalitats que aportin més varietat a aquest notable joc.

5.Yosh’s Woolly World: la nova aventura del dinosaure Yoshi arriba a Wii U com una font d’originalitat. És un plataformes en 2D dels de tota la vida però amb un encant especial: tot està fet de llana.