La FAAM en el Dia Universal de la Infància

flyer_20x10

La Fundació Aprendre a Mirar ha estat convidada a tenir un estand en el Dia Universal de la Infància organitzat per la Comunitat de Madrid.

Per celebrar el XXVIIè Aniversari de la signatura de la Convenció dels Drets del Nen de Nacions Unides, totes les famílies estan convocades els propers 5 i 6 de novembre a un programa d’activitats molt variat, participatiu i solidari. El lloc de trobada és el Pavelló de Cristall de la Casa de Camp de Madrid i l’horari d’11 i a 20 hores del dissabte 5 i d’11 a 15 hores del diumenge 6, de forma continuada.

Com hem dit, allí podreu visitar l’estand de la Fundació Aprendre a Mirar, que ha preparat un taller pedagògic d’allò més entretingut, mentre donarà a conèixer la seva acció social al món de la defensa del menor.

Aquesta trobada entre famílies, nens, institucions públiques i altres fundacions i associacions relacionades amb la infància i la família inclou espais de caràcter lúdic, social, esportiu i educatiu. L’esdeveniment també comptarà amb un escenari en el qual es realitzaran diferents actuacions al llarg de tot el dia.

L’entrada és gratuïta. No obstant això, s’agrairan els lliuraments de joguines i aliments no peribles en el Punt Solidari destinat a la recollida per Càrites Madrid i Heal the World For Children, per a la seva posterior distribució.

Esperem veure-us allà.