La ley de Milo Murphy

Milo Murphy, descendent d’Edward Murphy

Milo té 13 anys i és descendent directe d’Edward, l’enginyer aeroespacial que va donar nom a les Lleis de Murphy. Amb aquesta herència, Milo s’enfronta a una vida accidentada i plena de desastres. Però al costat dels seus amics, Melissa Chase i Zack Underwood, li resulta més fàcil superar els obstacles. Clar que també compta amb una previsora motxilla plena dels utensilis més estrafolaris.

Dels creadors de Phineas i Ferb

Els creadors de l’eixelebrada Phineas i Ferb, Jeff Marsh i Donen Povenmire, ofereixen amb La Ley de Milo Murphy el relleu a les germans inventors, a la chivata Candace, al misteriós Perry l’Ornitorinc i al malvat doctor Doofenshmirtz i incorporen, en els seus guions, algunes referències a la seva precursora.

La Ley de Milo Murphy conserva la frescor i l’agudesa (tant visual com a narrativa) a la qual ens acostumem en Phineas i Ferb. És ràpida en el seu plantejament i en el seu desenvolupament, absurda en la seva proposta, intel·ligent en el seu discurs, original en el conjunt de l’oferta i alegre en el seu contingut. Tant el dibuix com els decorats reforcen la idea d’un espai absurd on tot és possible.

Milo Murphy

Optimisme

Predomina l’esperit positiu en un ambient abarrotat de catàstrofes i és per aquest motiu que l’oferta es fa tan atractiva. Tant el protagonista com els que li envolten han de superar la tendència natural al desànim o la desconfiança. També s’aprenen a treure la visió positiva de cada situació o a acceptar que no tot ha de sortir sempre com ho esperem o ens agradaria. Sense ser educativa, La Ley de Milo Murphy proposa una valuosa lliçó: és millor abordar de forma optimista els problemes que, sens dubte, es presenten a la vida de qualsevol persona.

Tots els dies a les 19 hores a Disney Channel.
Pots veure alguns vídeos aqui: http://videos.disney.es/la-ley-de-milo-murphy