Lara compleix anys

tombraider_blogvj2410

La crítica del principiant

El nou objectiu de la senyoreta Croft és trobar la Font Divina, un misteriós objecte que atorga la immortalitat al seu posseïdor. I, per què voldria aconseguir tan estrany objecte? Doncs per demostrar que la mort del seu pare no va anar en va.

Amb aquest pretext s’inicia un joc on les plataformes, els puzles i l’acció es reparteixen a parts iguals. I és que, gran part del desenvolupament ens ho passarem anant d’un costat a un altre, escalant cims i realitzant salts impossibles. Tot això, ve acompanyat per moments on hem de resoldre endevinalles d’allò més variades. Alguns consistiran a col•locar l’objecte en el lloc adequat, uns altres a investigar gravats per trobar mecanismes, etc.

És cert que, des de l’anterior lliurament, l’acció ha guanyat bastant pes en el desenvolupament. Pot ser que sigui per assemblar-se més a Uncharted, però la veritat és que ara les fases de tirotejos són més nombroses i intenses. És una llàstima segons el nostre parer, perquè treu personalitat al títol, copiant a l’excés el vist en el joc de Sony.

Conclusions

Rise of the Tomb Raider és un títol amb un ritme frenètic des del principi, que sap combinar perfectament les fases de plataformes amb els puzles i l’acció. Replet d’extres i secrets per descobrir, és una aventura majúscula. Si bé, l’excés d’acció no ens convenç i preferim a la Lara investigadora. És per a majors d’edat.

Si voleu, podeu consultar la crítica completa de Rise of the Tomb Taider a la nostra base de dades.