Les grans promeses del 2016

kingdom-blogvj0817

Unchaerted 4: haurem d’esperar fins a la propera primavera perquè Nathan Drake visqui la seva última aventura. En El desenlace del ladrón descobrim la història del germà de Nathan alhora que busquem el tresor perdut del pirata Henry Avery. Fins que ens arribi, podrem gaudir d’un recopilatori de les tres primers lliuraments en PS4.

Shenmue 3: després d’anys i anys demanant un tercer lliurament, al final ha estat Sony qui ha decidit posar la resta per portar el desenllaç d’aquesta trilogia. De moment, està confirmat para PS4 i PC. Quan arribarà? Encara ho desconeixem.

Kingdom Hearts 3: la genial aventura de rol que barreja elements de Final Fantasy amb Disney tornarà l’any que ve. La nova aventura de Sora, Donald i Goofy promet no defraudar a ningú. Això sí, encara no sabem quins mons visitarem ni si farem el propi en amb les noves llicències que ha adquirit la companyia: Marvel i Star Wars.

Final Fantasy VII Remake: la que és per a molts la millor aventura d’aquest univers es reeditarà gairebé 20 anys després. Aquest Remake promet ser un autèntic rentat de cara, amb gràfics d’última generació. Si no vau viure en el seu moment les aventures de Cloud, tifa, Aeris, Sefirot i companyia, en uns mesos serà el moment ideal.