Les millors aplicacions per a seguir la Setmana Santa des del teu mòbil

Proposem 4 aplicacions per a viure la Setmana Santa en diferents ciutats de la geografia espanyola

iCofrade:

Probablement, una de les aplicacions més completes. És l’única que ofereix informació de 14 ciutats diferents: Àvila, Còrdova, Cuenca, Granada, Huelva, Madrid, Màlaga, Salamanca, Sevilla, Valladolid, Vélez (Màlaga), Zamora, Hellín (Albacete), Puente Genil. A més d’informació bàsica com recorreguts, horaris geolocalitzats, etc, es conta la història de cada cofradia, es marquen punts d’interès, i es mostren imatges o dades sobre els passos.

(MacAndroid)

També existeixen aplicacions de les diferents ciutats com, per exemple:

Semana Santa Málaga:

Cope Màlaga ha desenvolupat aquesta aplicació que oferix geolocalització en temps real dels passos i de l’usuari, alertes a través de Twitter, itineraris, previsió meteorològica, galeria d’imatges i informació sobre les cofradies, trons i imatges.

(Mac, Android)

Semana Santa de Zaragoza:

Desenvolupada en col·laboració amb la Junta Cordinadora de Cofradías de la Setmana Santa de Saragossa, aquesta aplicació incideix més que cap altra en l’històric. Detalla així les xifres, història, emblema, hàbit i recorregut de les diferents cofradies. Per descomptat, també informa de cada recorregut, i oferix la possibilitat de subscriure’ns al seu servei d’alertes (incidències, canvis en els recorreguts, parades, notícies d’interès…).

(Mac, Android)

Semana Santa de Plasencia:

Declarada d’interès turístic regional. En aquesta aplicació trobaràs totes les cofradies de Plasencia, el seu recorregut, història, fotografies, vídeos i mapes amb realitat augmentada. Com a extra inclou una ressenya sobre la ciutat, inclòs un mapa amb els punts claus per al turista (oficina de turisme, Plaça Major, Parador…).

(Mac)